Praktiske opplysninger ..

 
     

KnappLayout: Ha gjerne noen ideer om hvordan du/dere vil ha sidene til å se ut. Om du har grafiske elementer ferdig (som logo el. emblem) så kan vi bruke dette. Eller jeg kan utforme grafikk evt. i samarbeid med en grafiker/tegner.

KnappBilder: Jeg kan ta bilder, redigere og tilrettelegge bilder for web.
(For høykvalitets-bilder anbefaler jeg en profesjonell fotograf.)

KnappTekst: Det beste er om du/dere har en ide om hva som skal stå tekstmessig på sidene. Noen er usikre på dette, og vi vil da bruke tid i sammen på å få tekst på plass.

KnappUppdatering av sidene: Hvor mye tid og penger vil du bruke hvert år etter at sidene er ferdige fra web-designer? Ønsker du å oppdatere web-sidene selv? Fleksible løsninger er mulig -ta kontakt for nærmere info
Se også: CMS

KnappSEO:Søkemotoroptimalisering >>

KnappPriser: Pris vil variere veldig med omfanget av arbeidet. Rimelige løsninger er mulig med CMS. Veiledende timepris 250kr/t, samt pakketilbud. Kostnader til hosting kommer i tillegg.

Det er du som er eksperten på det du vil presentere -så for meg er det viktig å bruke tid på hva du/dere ønsker å formidle, hvordan og for hvem.

Begrensninger: For større bedrifter og for nettsider med avanserte funksjoner/ multimedia anbefaler jeg å ta kontakt med et mer etablert web-designer-firma.

KnappTakk til..

 

Ta kontakt for et hyggelig samarbeide!